Γενικές Πληροφορίες

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ξενοδοχείο IONIAN BLUE,
Νικιάνα, 31100, Λευκάδα
Τ: (+30) 26450 29029 / F: (+30) 26450 29149
info@ionianblue.gr  / www.ionianblue.gr 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

 

 

 

Συνεδριακό Υλικό

Το συνεδριακό υλικό θα παραδίδεται σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους από τη Γραμματεία του Συνεδρίου, η οποία θα λειτουργεί στο συνεδριακό χώρο, κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Κάρτες Συνέδρων

Για την πρόσβαση στις επιστημονικές συνεδρίες και στο χώρο της έκθεσης απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων (badge), η οποία θα φέρει γραμμωτό κώδικα (barcode), προκειμένου να ελέγχεται ο χρόνος παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Παρακαλούνται οι σύνεδροι να φορούν την κάρτα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε εμφανές σημείο και να την επιδεικνύουν στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό στις εισόδους των αιθουσών. Η καθημερινή είσοδος και έξοδος των συνέδρων στις συνεδριακές αίθουσες θα καταγράφεται βάσει του ελέγχου του γραμμωτού κώδικα και ο χρόνος παρακολούθησης θα καταχωρείται αυτόματα στον ηλεκτρονικό λογαριασμό κάθε συνέδρου, αποτελώντας βασικό κριτήριο για την πόκτηση του πιστοποιητικού, σύμφωνα με τις διατάξεις της εγκυκλίου του ΕΟΦ και τις αντίστοιχες διατάξεις του EORNA.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης - Μοριοδότηση Συνεδρίου

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου κατά την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του. Για την παραλαβή των πιστοποιητικών είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας με το barcode. Καθώς το Συνέδριο μοριοδοτείται από το πρόγραμμα ACE της EORNA και την ENE, απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον του 60% των ωρών για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

Εκθεσιακός Χώρος

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λειτουργήσει εμπορική έκθεση στο χώρο του foyer της αίθουσας ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ. Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας συνέδρων ή χορηγών. Παρακαλούνται οι σύνεδροι και οι χορηγοί να φορούν την κάρτα τους καθ’όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε εμφανές σημείο.

Συνεδριακό Application

Για ακόμη μια χρονιά, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, είναι διαθέσιμη ειδική καινοτόμος διαδραστική εφαρμογή (application), η οποία περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του Συνεδρίου (επιστημονικό πρόγραμμα, ομιλητές κλπ.). Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη απ’ όλα τα κινητά τηλέφωνα (smart phones) και tablets των συνέδρων.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Τελετή Έναρξης, Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, Κεντρική Αίθουσα ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ. Θα ακολουθήσει δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Πολιτική Καπνίσματος

Σύμφωνα με το νόμο από την 1η Ιουλίου 2009, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους ανεξαιρέτως τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του συνεδριακού ξενοδοχείου.

Κινητά τηλέφωνα

Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, παρακαλούμε, όπως έχετε τα κινητά σας τηλέφωνα αθόρυβα ή απενεργοποιημένα εντός των συνεδριακών αιθουσών κατά την ώρα διεξαγωγής των συνεδριάσεων.

Ασφάλεια

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου, (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.), η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για προσωπική φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ή λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων ειδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως φροντίσουν για τις ανάγκες τους σε ταξιδιωτική και υγειονομική ασφαλιστική κάλυψη.

Απολεσθέντα Αντικείμενα

Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών σας αντικειμένων, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Οικολογικές Δράσεις

Με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, η Επιστημονική Εταιρεία, η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου, προχώρησαν σε οικολογικές δράσεις, χρησιμοποιώντας πρώτη ύλη και στοιχεία φιλικά προς το περιβάλλον, για την παραγωγή του συνεδριακού υλικού. Τα badges (eco-badge) παρασκευάστηκαν από υλικό, με τη χρήση του οποίου αποφεύγεται η πλαστική θήκη, με όλες τις καταστροφικές συνέπειες, που το πλαστικό επιφέρει στο περιβάλλον. Παράλληλα, με την καινοτόμο τεχνολογία των e-Posters και μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής, δημιουργίας και παρουσίασής τους, ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου και οι διοργανωτές του Συνεδρίου συνέβαλαν στη μείωση εκτύπωσης χαρτιού και στη διευκόλυνση των παρουσιαστών ως προς τη μεταφορά των posters στο συνεδριακό χώρο. Η AFEA συνεπής με την εξοικονόμηση φυσικών πόρων, έχει μεριμνήσει ώστε η εκτύπωση όλων των εντύπων/ προγραμμάτων συνεδρίων να γίνεται σε πιστοποιημένο χαρτί FSC (Forest Stewardship Council) και σε αυστηρά καθορισμένο αριθμό αντιτύπων, ώστε να μην υπάρχει σπατάλη χαρτιού. Επιπλέον, η ανακύκλωση χαρτιού και η υπεύθυνη κατανάλωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ανακοίνωση ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί η Γραμματεία του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., από την οποία οι σύνεδροι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, να εγγραφούν ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 18-21 Οκτωβρίου 2018

Προθεσμία Υποβολής Επιστημονικών Εργασιών: 3 Σεπτεμβρίου 2018

Προθεσμία Early Registration: 1 Σεπτεμβρίου 2018

Διοργάνωση

AFEA S.A. TRAVEL AND CONGRESS SERVICES

+30 2103668892-895
+30 2103643511
info@sydnox2018.gr

Ακολουθήστε μας